Yosy.nl, een persoonlijke blog?

(Leestijd ± 2 minuten)

Rat_Emmer_90Maak een blog nooit te persoonlijk. Ook al roep je dat hij alleen voor jezelf is, er zijn altijd mensen die aanstoot nemen wanneer ze dingen lezen die verdacht veel op hun eigen situatie lijken. Ik ben al jaren aan het bloggen en ik ben er altijd van uit gegaan dat je alles kunt schrijven wat er maar in je op komt. Ik heb dat ook altijd gedaan maar nu was het zo ver dat de sterke hand der wet mij er op wees dat bepaalde artikelen niet bevorderlijk waren voor de goede vrede.

Het was geen censuur. Sterker nog, mijn stukken werden gewaardeerd maar het advies bleef als een huis boven water staan; “doe dit niet op deze manier!”

Mijn oude blog is verworden tot een ruim 300 pagina’s tellend boekwerk dat in de vorm van een pdf bestand te downloaden is. Onder het pseudoniem Yosy ga ik nu gewoon verder met mijn digitale leven. Mijn artikelen zullen op de zelfde voet verder gaan als dat ik bij mijn oude blog geëindigd ben met dat verschil dat ik mij niet voor de tweede keer dezelfde fouten zal maken.

Dus, Welkom, gewoon voor mezelf met u als toeschouwer. Verbaas u en laat u niet van uw stuk brengen, er kan een kern van waarheid in zitten?

Neem hetgeen ik schrijf niet te serieus, dat doet het u ook niet!

Yosy.

p.s. Anonimiteit is iets dat op het internet niet bestaat. Een ieder die dat wil kan zo achterhalen wie er achter het pseudoniem Yosy (S.c.Foppen) schuil gaat. Het gaat om het idee!

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen