NeuroAfbijtmiddel (vervolg)

(Leestijd ± < 1 minuut)

Het is onderhand al ruim een week geleden dat ik een bezoek heb gebracht aan de Neuroloog. Ik heb alles kunnen laten bezinken……. Gelukkig, op de MRI was niets te zien. Ja, ik heb mijn hersenen kunnen bekijken. Bloeddruk is weer op gemeten en deze was nog steeds te hoog 140/ 90) en hiervoor is de doses van de pilletjes die ik er voor slik verhoogd.

De Neuroloog schuift mijn hoofdpijn af op deze te hoge bloeddruk. Ik snap dat in beginsel wel maar wat ik dan weer niet snap; mijn bloeddruk is altijd goed geweest (op die keer na dat ik veel te veel zoute drop heb gegeten). Wanneer de hoofdpijn door de te hoge bloeddruk komt dan had mijn bloeddruk eerder toch ook al te hoog moeten zijn geweest? Maarja, ik ben geen arts.

Ondertussen heb ik een extra pilletje gekregen voor de momenten dat de hoofdpijn te heftig is. Eergisteren avond één ingenomen en voor een uurtje hoofdpijn vrij geweest. Gisteravond nogmaals één ingenomen, resultaat, niets! De hoofdpijn was er en is gewoon gebleven.

Ik vrees dat ik me er maar gewoon bij neer moet leggen. De depressie is weer overheersend aanwezig ondersteund door een plezier herkenbare hoofdpijn. Gezellig.

Yosy.

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen