We Got The Power – Lang leven de Media!

(Leestijd ± 3 minuten)

Het is algemeen bekent dat er een grotere macht aan het werk is in de wereld die een verborgen agenda heeft (en dan bedoel ik niet God, in welke verschijning dan ook). Deze grotere macht, in de volksmond vaak de Elite genoemd, bespeeld het goedgelovige publiek voornamelijk door te bepalen welk nieuws en niet nieuws via de mainstream media ons bereikt.  Vanuit de hoogte kijkt de Mainstream Media neer op alles dat niet hun vanuit de overheid gedicteerde nieuws onderschrijft. Heers en verdeel is de sleutel die achter de waarheid van het ons voorgeschotelde nieuws schuil gaat. Valse Vlaggen vullen dagelijks de huiskamers en wanneer er echte nieuwsfeiten naar buiten toe dreigen te komen dan worden ze vanuit een zodanig oogpunt weergegeven dat de waarheid altijd verborgen blijft of zodanig wordt neergezet dat de opinie direct de juiste kant op gewezen wordt.

Een complottheorie die achter deze gedachtegang schuil gaat is dat en een kleine groep mensen is, de allerrijkste op deze aarde, niet de rijkste vijfhonderd die de Forbes lijst aanvoeren, maar de rijkste die zo rijk zijn dat ze bepalen wie op deze lijst staat, uit is op een nieuwe wereldorde. Een wereldorde die een wereld nastreeft waar maar plaats is voor een klein percentage van de huidige wereldbevolking. Door manipulatie en sturing op de achtergrond zal het niet lang meer duren voordat zij hun doel bereikt hebben. Naast het sturen van de ogenschijnlijke echte leiders is voornamelijk de mainstream media één van hun krachtige paradepaartjes.

Wie verder kijkt dan wat de mainstream media ons voorschotelt vindt in schijnbaar vrijwel verborgen kanalen een overvloed aan ogenschijnlijk “ander” nieuws. Toen er nog geen internet was waren het voornamelijk de ooggetuigen verslagen, de geschreven pers en de verhalen die van mond tot mond gingen. Tegenwoordig is bijna elk afwijkend feitje op het internet te vinden. Een overvloed van moeilijk te begrijpen, gelekte informatie is met enig zoekwerk gemakkelijk te vinden. Analyseer en combineer verschillende verborgen informatie en de waarheid wordt opeens in een heel ander daglicht geplaatst. De verborgen informatie en feiten laten flarden zien van wat er echt gebeurt. Laten flarden zien van wat er echt lijkt te gebeuren.

De alternatieve media site’s schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond. Ik volg verschillende van deze sites en Facebook groepen en ben er van overtuigd dat er meer aan de hand is dan dat wij zouden moeten geloven en dat het tijd wordt om wakker te worden.

Een nieuws item waarin Putin schijnbaar een journalist niet te woord wil staan terwijl de echte beelden (niet door de NOS uitgezonden) laten zien dat hij de journalist uitgebreid te woord staat is een goed voorbeeld van manipulatie door de mainstream media.

De hoeveelheid nieuws die via de mainstream media over ons uitgevloeid wordt is gelijk een flinke tsunami. Ook al hebben veel van de alternatieve media site’s het doel om mensen wakker te schudden, tot in hoeverre dragen ze bij aan het nog begrijpelijker, tastbaar maken van de waarheid. Hoeveel van deze site’s en hoeveel informatie wordt er gelekt om juist bij te dragen aan de onoverzichtelijkheid met als doel om de massa nog murwer te maken. Het overgrote gedeelte van de massa haakt al af door de hoeveelheid nieuws die de mainstream media ons voorgeschoteld. Het overdadig aanbieden van echte waarheden en het voeden van complottheorieën streven hun doel voorbij en laat de massa terugvallen op wat ze kennen en dwingt hen hun schouders op te halen.

Het is in het belang van deze Elite dat deze alternatieve media er is. Door de controle te hebben over wat een aantal van deze alternatieve site’s voortbrengen ondermijnen ze de algemene reputatie en versterkt de “ongeloofwaardige complottheorie” gedachten. Het vertroebelt de ware bedoelingen nog extra doordat het de verborgen agenda nog ongeloofwaardiger maakt en het zorgt er voor dat nog meer mensen afhaken. Lang leven het gezonde verstand.

Voetbal op TV schijnt er in trek te zijn en Rutte is onze vriend!

Yosy.

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen