Hoofd

(Leestijd ┬▒ < 1 minuut)

Opgesloten in mijn hoofd.jpgOpgesloten in mijn hoofd. Mijn wereld is verdoofd. De minuten lijken dagen, ze vervagen zonder vragen. Prikkels komen binnen, maar vormen geen zinnen. Alles gaat aan mij voorbij. Ik zit opgesloten, ik ben niet vrij. Hoe lang blijft dit nog duren? Ik kan het niet zelf sturen. De grip volledig kwijt. Geen berouw alleen een oneindige strijd. Ik hoop dat ik uiteindelijk zal winnen. Weet alleen niet waar te beginnen.

Yosy

Spread the love

Reacties zijn gesloten.

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen