Vrienden

(Leestijd ± < 1 minuut)

Vrienden zijn er om je te besodemieteren, achter je rug om over je te roddelen. Vrienden zijn er om je achterbaks te behandelen en te bestelen. Vrienden zijn er om je belachelijk te maken. Vrienden zijn er om je pijn te doen.

Echte vrienden zijn er om mee te lachen, te huilen en om lief te hebben. Echte vrienden help je en helpen jou als je dat nodig hebt. Echte vrienden oordelen niet maar zijn eerlijk en doen je geen pijn.

Echte vrienden zijn zeldzaam en daar ben je zuinig op!

Yosy

Spread the love

Reacties zijn gesloten.

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen