Volgens mij heb ik een beetje hoofdpijn.

(Leestijd ± < 1 minuut)

1* 20.44 uur De letters doen pijn. Mijn tablet lijkt vuur te spuwen. Geuren komen binnen alsof ze vlak voor mijn neus worden los gelaten. De hommels die lijken wel formule één wagens terwijl ze de nektar uit de bloemen van de hybiscus verzamelen. Het kabbelende water in de tuin klinkt als een wildwaterbaan. Ik ben buiten gaan zitten, de warmte blijft binnen hangen terwijl het buiten lekker afgekoeld is. Ik wil eigenlijk tv kijken, CSI  NewYork is één van mijn favorieten maar met de zonnebril op zijn de flikkerende beelden nog te scherp. Een beweging van mijn hoofd laat de omgeving enigszins schokken. Die stomme zweetband om mijn hoofd lijkt steeds strakker te gaan zitten. Volgens mij heb ik een beetje hoofdpijn?

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen