De Boerkini is best wel sexy, toch?

(Leestijd ± 2 minuten)

1472449429943De boerkini is zwem/ sport kleding die moslimvrouwen in staat stelt om in het openbaar te zwemmen of te sporten zonder daarbij de kledingvoorschriften die sommige groepen moslims nastreven te overtreden. Raar dat het een boerrkini heet, de kleding lijkt in het niets op een bikini. Waar het dragen van een bikini juist zoveel mogelijk vlees te zien geeft bedekt de boerkini juist het meeste. De boerka bedekt veel meer dan de boerkini. Zij laat helenmaal niets zichtbaar van het lichaam. Rare combinatie van woorden die niet helemaal klopt. Ik vind de verschijning van de boerkini wel wat hebben en zeker niet aanstotend. Het is een modegril die sommige Nederlandse vrouwen zeker niet zal misstaan. Vaak zijn deze zo schaars gekleed op het strand dat ze vrijwel niets te raden over laten terwijl een vrouw in een boerkini tenminste nog iets te raden laten.

De boerka wordt zo weinig in Nederland gedragen, ik geloof door nog geen 100 vrouwen in totaal dat het niet de moeite kan zijn je hier druk over te maken. De kapstok die het dragen van een bivakmuts verboden maakt zou voldoende moeten zijn om de boerka uit het straatbeeld te weren.

Nee, neem dan koekoeksklan. Ik denk dat dat een veel grotere bedreiging voor Nederland vormt. Ik stel voor om in dat kader van deze organisatie het blonderen van je haar te verbieden. Waarom? Nou, je hebt indonesische voorouders. Je wordt in de volksmond degenererend een pinda genoemd. De witte kappen van de koekoeksklan wekken bepaalde associaties op waar je niet aan gekoppeld wilt worden maar waarvan je het gedachtegoed wel onderschrijft. Verander alleen het woord neger in moslim en tada!!!!!!! In plaats van de witte kap kies je als herkenningspunt je geblondeerde zwarte ”pinda” hoofd en alls organisatie naam kies je voir de naam koekoeksklan. Nee, je noemt het PVV. Je volgers zien de gelijkenissen toch niet, het enigste dat zij horen is ” Nederlanders voor de Nederlanders”. Je schrijft 1 A4tje vol met rare leuzen en je bent binnen. Je geeft niet veel om over na te denken je zegt alleen maar wat mensen willen horen. Concrete oplossingen en hoe je het één en ander onderbouwd doet er niet toe, daar gaat het je volgers niet om.

Kortom, geef mij maar de boekini, het verbieden geeft mij te veel vervelende assosiaties en zeg nou zelf, een boerkini is best wel sexy, toch?

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen