Dipje, Dapje, Dopje!

(Leestijd ± 2 minuten)

216.56 uur Ja hoor, er komt er weer één aan. Vanmorgen was het 6 uur dat ik wakker was. Mijn bed uit, naar buiten en lekker een kopje koffie ☕ drinken. Genieten van de rust. Wat nieuws sites bezoeken, Facebook doorspitten. Nog een kopje koffie ☕. Een blog schrijven, over Vlieland deze keer en voor ik het weet is het 11 uur. Ik ben op……. Ok, dan maar even gaan liggen. Eigenlijk zou dit juist het moment zijn om even een stukje te gaan lopen o.i.d. maar ik heb er de puf niet voor.

Na 2 uur gelegen te hebben ga ik weer naar beneden. Ik hoop dat ik weer wat energie heb terug gevonden. Ik ben begonnen aan nog een website. Een website over eten. Eten voor mensen met een kleine beurs. Ik bedenk de lekkerste recepten met alleen maar ingrediënten die bij de Aldi gekocht zijn. Vaak zijn de spullen die bij de grotere supermarkten gekocht zijn verser en smaakvoller maar met een beetje creativiteit, zijn met de Aldi boodschappen heerlijke dingen te maken. Ik vergeet alleen snel wat en hoe ik iets heb klaar gemaakt. Ik moet bijvoorbeeld elke keer googlen naar de baktijd van zalm wanneer ik het wil klaarmaken in mijn tajine.

Ik sla 2 vliegen in 1 klap wanneer ik mijn creaties beschrijf en omschrijf op een eten kook blog. Andere mensen kunnen mijn creaties namaken en misschien nog belangrijker, ik onthoudt mijn recepten?

Maar vandaag vind ik de energie dus niet terug. Ik heb me een aantal dagen wat beter gevoeld maar de mist begint weer langzaam de boel te bedotten. Er komt weer een wat diepere episode aan. Shit!!!!!! De website moet maar ff wachten. Eerst maar weer opkrabbelen. (Vreemd, ik weet wat komen gaat en verheug me op het optrekken van de mist?)

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen