GedachtenSpinnen

(Leestijd ┬▒ < 1 minuut)

GedachtenSpinnenGedachten zijn als spinnen. Spinnen kriebelen door je hoofd en verdwijnen in de kleinste donkerste hoekjes zodat je ze niet meer vindt. Spinnen voeden zich met de schimmen van ervaringen alsof het vliegjes zijn die verstrikt raken in hun web. Hun sluwheid is verwarrend, de waarheid lijkt altijd waar, zoals hun web glinstert in de ochtend dauw. Spinnen fluisteren zo zacht dat je denkt te verstaan wat ze zeggen maar het is alleen maar gewisper. Spinnen zijn met zovelen maar toch zo alleen. Gedachten zijn als spinnen, ze leven in je hoofd.

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen