De zwarte Levensboom

(Leestijd ┬▒ < 1 minuut)

De levensboomLeven in een wereld gekleurd door een overvloed aan gevoelens, net zoveel als de regenboog aan kleuren telt. Wanneer je alle kleuren bij elkaar doet blijft er alleen zwart over. Zo zwart dat er alleen een overvloed aan kleur zal zijn. Net zoals je door de bomen het bos niet meer kunt zien zal door de overvloed aan kleuren alleen nog maar het zwart zich aan je tonen. Als alle gevoelens je wereld binnen treden en zo overweldigend zijn dat er alleen nog maar een diep zwart verlangen over blijft weet dan dat dat je leven kan verrijken, wanneer je wat afstand neemt. Zoveel afstand dat je de kleur nuances weer kunt ontwaren en je voelt hoe rijk je eigenlijk kunt zijn.

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen