Prinsjesdag, dag van de vluchteling?

(Leestijd ┬▒ < 1 minuut)

Deze tram reed op Prinsjesdag door Den Haag namens Vluchtelingenwerk Nederland
Deze tram reed op Prinsjesdag door Den Haag namens Vluchtelingenwerk Nederland

Soms komt er een actie voor een goed doel voorbij waarvan ik zoiets heb, ja, daar doe ik aan mee. Een aantal weken geleden was het weer zo ver.

Wij (Anja en ikke) staan onder de naam ItsYosy ook op de tram!
Wij (Anja en ikke) staan onder de naam “ItsYosy” ook op de tram!

Een actie van vluchtelingen werk. Doe een donatie en je naam lift mee op een tram in Den Haag, op de derde dinsdag van September. Nu is het eigenlijk een actie die nergens op slaat anders dan dat hij een statement maakt; “Nederland is vol met mensen die vuchtelingen wel welkom heten”. Goed om ook eens een tegengeluid te laten horen tegen de vele negatieve verhalen over vluchtelingen. De voorstanders een symbolisch gezicht geven.

En verder houd ik mijn mond!

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen