Alternatieve MEDIA Nederland!

(Leestijd ± 5 minuten)

Eigenlijk wil ik geen berichten delen op Yosy.nl maar soms kom ik iets tegen dat ik zo belangrijk vind dat ik de neiging niet kan weerstaan;

Luca Sanna: Alternatieve MEDIA Nederland!

Het verhaal achter Alternatieve MEDIA Nederland (AMN) & zijn doel!

Alternatieve MEDIA NederlandIk ben Luca Sanna en ik ben de oprichter van AMN. Ik had altijd het gevoel dat er iets goed mis is met het systeem waar we in leven. Ik zag onrechtvaardigheid en veel mensen onnodig lijden.

Ik zag mensen honger lijden, op straat slapen, hun baan verliezen, hun huis verliezen, kinderen afgepakt worden door jeugdzorg, gek worden en door de politie als vee worden behandeld en nog veel meer. En dat alleen maar omdat de grote bedrijven meer en meer geld willen verdienen.

Ik keek altijd kritisch naar het nieuws en begon het in twijfel te trekken. Ik vroeg me ook af waarom de politiek niets deed tegen alle onrecht dus begon ook hen, die het volk zouden moeten vertegenwoordigen in twijfel te trekken. Ik begon me af te vragen hoe het kan dat in een welvarend land als Nederland zoveel onrecht aanwezig was en nu nog is.

Ik ben nieuwsgierig van aard dus ik ging op onderzoek uit. Ik praatte veel met mensen om hun mening te horen en ging ook op het internet onderzoek doen naar hoe de vork nou echt in de steel zat.

Ik hield me in het begin veel bezig met de aanslagen op 11 september want ik had het vermoeden dat de verhalen daarover in de media onjuist waren, en wat ik te weten kwam veranderde mijn beeld over de Verenigde Staten. Ik kwam erachter dat de aanslagen bedoeld waren om de massa te bespelen zodat de massa ging smeken om oorlog en om meer controle.
Na 911 veranderde het hele westen steeds meer in een totalitaire politiestaat. Ik begon de VS een heel eng land te vinden.

Ik ging me meer verdiepen in het ”vrije” westen en hun leiders en ik kon steeds meer de puntjes op de i zetten. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het hele westen waar wij in leven, bestuurd wordt door 13 extreem rijke families.
Ook wel bekend als de elite die achter de schermen aan de touwtjes trekt. De 13 Rijkste families met namen zoals: Rothchild, Rockefeller, Kennedy, Dupont etc. Voor de hele lijst moet je even googlen op: The 13 bloodlines of the illuminati.

Elk aspect van ons leven controleren zij. Ze controleren onze voeding, wat we op tv zien, het geld dat we gebruiken, wat ons op school geleerd word en zelfs elke regering in het westen. Ze vernietigen complete landen en gebruiken zelfs genocide op eigen bevolking. Nu hebben ze het gemunt op Rusland, dat feitelijk een vrijer land is dan die van ons.

Deze elite zullen er alles aan doen om hun doel te bereiken, een nieuwe wereldorde. Een wereldstaat waarin zij de baas zijn over maximaal 500 miljoen mensen, de rest willen ze namelijk uitroeien.

Ik wilde hier gelijk wat aan doen en ik kwam tot de conclusie dat een revolutie de enigste manier is om hun doel te voorkomen.

In het begin wilde bijna niemand me geloven dus ik vroeg mensen het eens zelf te gaan onderzoeken en gaf ze hulp waar nodig.
De mensen om mij heen begonnen ook te ontwaken. En met de opkomst van social media ontdekte ik meer mensen die wakker waren en deze informatie op het internet plaatste.
In Nederland waren toen extreem weinig bronnen voor alternatief nieuws dus begon ik teksten op internet te plaatsen en oproepen dat mensen wakker moeten worden.

Ik heb geleerd dat je mensen rustig moet laten ontwaken en niet meteen met dingen zoals illuminati of chemtrails moet beginnen.

Eind 2013, begin 2014 zag ik dat de Groningers boos waren over de gaswinning en nog meer onrechtvaardigheden. Dit bracht mij op een idee, ik maakte op Facebook een Overijssel in opstand aan.
Vanaf toen schoten de actiegroepen omhoog, elke provincie had een opstandsgroep. Zelf voerde ik actie,s uit zoals flyeren, spandoeken op bruggen hangen en was bij wat demo,s aanwezig.

Er was wel animo voor een opstand maar deze groepen waren toen nog geen succes. Want ik zag dat er nog teveel mensen in een diepe coma waren, dus ging ik aan andere manieren denken om mensen wakker te schudden.

Midden 2014 richtte ik Alternatieve Media Nederland(AMN) op. Met als doel een vuist tegen het systeem te creëren door mensen wakker te maken. We zijn nu ruim 2 jaar verder en we zijn na up,s and down,s uitgegroeid tot een groot kanaal die dagelijks vele duizenden mensen informeert. Dit komt omdat wij in ons doel geloven en dat is de spirit!

We hebben ook regionale pagina,s die uiteindelijk bedoelt zijn om acties per provincie op te zetten. Sommige pagina,s lopen hardstikke goed maar nog niet alle pagina,s hebben een beheer.

Ons idee is om eerst genoeg mensen wakker te schudden en als het omslagpunt bereikt is gaan we over tot actie. Met het omslagpunt bedoel ik de verhouding tussen de wakkere en slapende mensen. Als er meer wakkeren dan slapende mensen zijn zijn dan begint het alternatief het nieuwe normaal te worden. Een opstand tegen de elite krijgen we dan zo van de grond.

Ondertussen begint de mainstreammedia hun geloofwaardigheid te verliezen en onze strijd gaat de goede kant op. Steeds minder mensen vertrouwen de gevestigde orde. Opgeven is voor ons geen optie en we gaan door totdat ons doel is bereikt: Een wakker onafhankelijk NL.

Hier onze stappenplan:
Stap 1: Het verspreiden van de juiste informatie en kennis om mensen wakker te maken.

Stap 2: Als er genoeg mensen wakker zijn is er genoeg draagkracht voor een opstand die onze autonomie moet teruggeven.

Stap 3: Het oppakken van iedereen die verantwoordelijk is voor misdaden tegen het volk en hun voor het volkstribunaal slepen.

Stap 4: Een nieuwe grondwet instellen gebaseerd op mensenrechten en princiepen en een systeem realiseren waarin het volk de baas is. Een echte democratie! Geen schijndemocratie waar we nu in leven.

Er zijn al genoeg wakkere mensen maar er zijn ook nog genoeg mensen die wakker geschud moeten worden. Want een revolutie is noodzaak!

Ik weet zeker dat we het kunnen broeders en zusters! Want samen staan we sterk!

Ik wil elke broeder en zuster bedanken (Y) one love <3
Onthoudt: De revolutie is allang begonnen!

Luca Sanna: AMN https://www.facebook.com/LS.Killuminati

Alternatieve MEDIA Nederland!

Spread the love

Reacties zijn gesloten.

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen