Autisme Snapper weer eens kapot?

(Leestijd ± 2 minuten)

Gisteren, telefoontje met GGZ Weert om mijn afspraak van aankomende vrijdag te verzetten. Eerst doorverbonden met GGZ Roermond omdat daar de afspraak plaats zou vinden. GGZ Roermond verwees me weer terug naar Weert want het secretariaat is daar gevestigd. GGZ Weert weer aan de telefoon; “er is vandaag niemand op het secretariaat. Ik zal een mailtje naar het secretariaat met het verzoek contact met u op te nemen.

Vandaag, te laat bij de telefoon, zal het secretariaat van het GGZ in Weert wel zijn, ik bel wel even terug. “Er is momenteel even niemand op het secretariaat, ik zal ze nogmaals een mailtje sturen met het verzoek u nogmaals terug te bellen”. “Ok, alvast bedankt”. “Kunt u dan ook even vermelden dat ik de afspraak van morgen wil verzetten?”. “Dat heb ik gisteren al in het mailtje gezet!”.

U zou toch alleen een mailtje versturen waarin u verzocht contact met mij op te nemen, dat heeft u zelf gezegd.

13 oktober, ’s avonds; Mailtje van Essent. Ik heb uw zaak bekeken en heb een voorstel voor u. Als we nu eens………….. Een voorstel voor mij? De zaak nog eens bekeken? Alles was toch kort gesloten en afgerond in het telefoongesprek van 5 oktober? Wat heeft u dan bekeken?

Snapper kapot, even de weg kwijt. Moeilijk hoor om te begrijpen wanneer ienand extra informatie verstrekt. En wat betreft Essent, tja, gemaakte afspraken…….. wat zijn dat. Gelukkig hebben we de audioopnames nog (doe ik verder niets mee maar snappen?)

Hoe krijg je een persoon die steeds meer last heeft van zijn Autisme gek?

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen