(Download) Energie opslag, een toekomst-idee?

(Leestijd ± < 1 minuut)

energie-opwekkenVinex wijken schieten als padenstoelen uit de grond. Overheden en energie bedrijven subsidiëren en stimuleren de groei van energie zuinig bouwen. Huizen worden beter dan ooit geïsoleerd en het wordt steeds meer gemeengoed dat een nieuwbouwhuis is uitgerust met zonnepanelen. Kilometers uit de kust, net buiten het zicht verschijnen verschillende windmolen parken. Allemaal gericht op het zo optimaal omgaan met en het opwekken van milieu neutrale energie. Helaas gaat er energie verloren omdat te veel geproduceerde energie moeilijk op te slaan is. Misschien kan dit idee bijdragen aan een oplossing;

Wanneer u de gevraagde gegevens invult dan zal u een download link gemaild worden via welke u de volledige tekst kunt downloaden. Uw @mail adres wordt alleen gebruikt om u een download link toe te mailen en zal niet met derden gedeeld worden.


Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen