Selectief

(Leestijd ┬▒ < 1 minuut)

Ik herinner me net iets. Een Groninger die er prat op ging dat hij de tweede wereldoorlog had meegemaakt verafschuwde alles dat niet Gronings was. Friesen waren het laagste van het laagste. Vervolgens struinde hij wel de basisscholen af om te vertellen over de verschrikkingen van de oorlog. Hoezo, een selectief geheugen.

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen