Clinton vs. Trump? Theater in het kwadraat!

(Leestijd ± 4 minuten)

Evelyn de Rothschild, is één van de belangrijkste huidige personen van de rijkste familie op aarde.
Evelyn de Rothschild, is één van de belangrijkste personen van de Super Elite op aarde. De echte president van de Wereld?

Morgen, 8 november 2016, de grote dag in de Verenigde Staten. Onze nieuwe Wereldleider wordt morgen gekozen. Ongeveer 160.000.000 naïeve Amerikaanse wereldburgers bepalen morgen het gezicht van onze planeet; Een nieuwe President van de Verenigde Staten, de machtigste man van de Wereld?  Een Narsistische vrouwen hater die over lijken gaat of een vrouw met zulke grotere kloten dat de gemiddelde man er jaloers op zou zijn?

Als er iets is waar ik me de laatste tijd NIET mee bezig heb gehouden dan is het wel de Amerikaanse Presidents verkiezing. Het is een lachwekkende vertoning die de wereld nagenoeg dagelijks bezig houd en elke dag het nieuws beheerst. Een Muppet show met “echte” mensen van vlees en bloed die doen alsof het er echt toe doet. Het idee dat ze denken een verschil te kunnen maken met het verplaatsen van de Berlijnse Muur naar het gebied tussen de VS en Mexico (en wij maar denken dat de Berlijnse Muur afgebroken is, ze hebben hem gewoon ergens opgeslagen zodat hij opnieuw ergens geplaatst kan worden) of hun mail op te slaan op een persoonlijke server. Vermakelijke uitspraken die er toe leiden dat de kandidaten het idee hebben enige invloed te hebben op wat er daadwerkelijk op de wereld gebeurt.

Inderdaad is het zo dat het een heel eng idee is dat één van deze mensen die totaal geen zelfcontrole hebben straks direct toegang heeft tot het grootste arsenaal aan vernietigingswapens ter wereld. Toegang tot genoeg kernwapens om onze kostbare planeet misschien wel duizend keer te vernietigen.

Waarom interesseert de Amerikaanse verkiezingen me niet? Het is niet de Amerikaanse president die bepaald wat er op de wereld gebeurt. Het is niet de naïviteit van de Amerikaanse kiezer die bepaald wie straks deze schijnbare macht heeft. De president is maar een radartje in het systeem. Een radartje in de middenmoot met een piramide aan echte machthebbers boven zich. Het echte verhaal is veel enger. Wat de media ons laat zien houdt ons van de straat en zorgt er voor dat we niet zien wat ons echt bedreigt.

Het Amerikaanse politieke spelletje wordt op een zodanige manier gespeeld dat het niet uit maakt wie uiteindelijk aan de macht komt. Of Clinton of Trump nu het gezicht wordt van de wereldpolitiek, het zijn de onzichtbare mensen die achter hen staan die uiteindelijk bepalen wat er gebeurt.

Merkel, Obama, Bill Gates, Warren Buffet, Abe van Japan, Madame Lagarde, de koning van Saoedi Arabië , de Paus, de koningin van Engeland, Bloomberg, Kiss, Kissinger, en nog een aantal rijken worden algemeen gezien als de allermachtigste mensen op deze aardkloot. En het grappige is dat 99,99999% van de wereldbevolking dit zonder aarzelen en zonder twijfel gelooft. er zit een kern van waarheid in, deze elite bepaald voor een gedeelte wat er op de wereld gebeurt. Er is echter een groep mensen, een kleine Super Elite die uiteindelijk de echte macht in handen heeft. Een groep mensen, families, die zo ongelooflijk rijk zijn dat ze niet eens voorkomen in de lijst van de Forbes Richest (het aantal nullen achter hun vermogen is zo gigantisch dat het bedrag dat zij bezitten nauwelijks door een normaal mens uit te spreken is, laat staan te beseffen hoeveel geld het is. Volgens geruchten bezit bijvoorbeeld de familie Rothschild het astromonische bedrag van $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar)).   Deze Super Elite bepaald op zeer slinkse wijze wat er op onze aardkloot gebeurt. Of er nu een Clinton of een Trump aan het roer staat, deze allerrijkste hebben zo veel invloed op wat er in Amerika bedacht en beslist wordt dat het er uiteindelijk niet toe doet welke Muppet het schip bestuurd. Deze Super Elite zijn de echte bestuurders van onze wereld. Een hoeveelheid macht die elke presidents kandidaat doet kwijlen.

Deze Super Elite leven op de achtergrond, buiten de spotlights omdat zij de achtergrond en de spotlights zijn. Zij bezitten de media, de Centrale banken (particuliere instellingen die het recht hebben om uit het niets geld te scheppen en te bepalen aan welke regels er in de financiële sector gelden), de wapenindustrie enz. Presidenten kunnen van alles beloven en willen maar het zijn uiteindelijk deze Super Elite die bepalen wat er gebeurt. Het uiteindelijke doel  van deze Super Elite is waarschijnlijk totale macht en een wereld die bevolkt wordt door uiteindelijk een paar honderd miljoen mensen, een soort paradijs.

Door gebruik te maken van hun onzichtbare macht, macht waar wij als wereldburgers afhankelijk van zijn gemaakt, bepaald deze Super Elite, wat er op de wereld gebeurt.

Clinton en Trump kunnen roepen wat ze willen, het blijft roepen, de Puppet Masters beslissen. Wij, het domme volk, worden zoet gehouden door de inzet en beïnvloeding van de Mainstream Media en het uitbuiten van de schulden die wij als samenlevingen bij deze Super Elite hebben. Voor de Super Elite is het een spelletje, de presidents kandidaten de marionetten en wij de toeschouwers die betrokken worden in de grootste misleiding die er bestaat. De Amerikaanse Presidents- Verkiezingen, doe mij nog maar een koffie!

Yosy

P.s. De politiek staat laag op de ladder van deze zogenaamde illuminatie. Wat macht betreft staat de politiek maar net boven ons, klootjesvolk. Ze hebben de grote industriële concernen, onze geestelijke leiders, onze koningshuizen (Bilderberg), onze elite met aan de top, de Super Elite, als grotere machthebbers boven zich te dulden.

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen