Donald J. Trump, De Amerikaanse (Natte) droom!

(Leestijd ± 5 minuten)

Alsof er voor de tweede keer in 15 jaar tijd een vliegtuig in de Twin Towers gedoken is. De verslagenheid en het ongeloof druipt af van de Nederlandse Tv (over 20 jaar weet ik nog waar ik was op dit moment, ik was deze blog aan het schrijven!). De Duitse veiligheidsdiensten draaien overuren, Merkels Pussy loopt gevaar. Wilders natte droom komt uit, zijn grote vriend en voorbeeld wint! De komende vier jaar worden leuk! Wordt deze Muppetshow nu niet heel erg echt? Trump houd zijn overwinningstoespraak, hij is de nieuwe president van Amerika. De Amerikaanse (natte) droom is compleet!

Ik ga er van uit dat ieder mens, iedere samenleving ieder land krijgt wat hij verdient en, helaas voor Amerika, is dat nu dus Donald J. Trump. De selfmade Amerikaanse (natte) droom die, hoewel voortbordurend op het bij elkaar gescharrelde vermogen van zijn vader, het nu tot President van het machtigste land van de wereld schopt.

Een ramp voor de normale Amerikaanse man en misschien wel een zege voor ons. Een ramp voor de normale Amerikaanse man niet omdat het hem, wanneer hij al geld heeft, slechter zal gaan. Een ramp voor de normale Amerikaanse man omdat Trump voor alles staat behalve voor het welzijn van alle Amerikanen.

Kolenmijnen zullen weer geopend worden. Gesloten fabrieken zullen weer geopend worden. In de ogen van de gemiddelde Amerikaan juiste keuzes omdat deze keuzes voor meer werk zullen zorgen. Voor het gemak maar even vergeten waarom de mijnen en de fabrieken indertijd gesloten zijn (Tja, linkse hobby’s, gezondheid van de gemiddelde Amerikaan, rechten voor werknemers en het milieu?). Helaas alleen dat het creëren van meer banen alleen maar een mooie bijkomstigheid is. Ook zal hij bij hoog en laag blijven volhouden dat het hem om de banen te doen is, het is en blijft een zakenman en daarbij draait het alleen maar om geld.  De echte winnaars zullen de zakenmensen zijn die de mogelijkheid krijgen hun gevulde zakken nog verder te vullen. Werk is werk maar veel van deze toekomstige werknemers zullen gaan werken voor een uurloon waarvoor mijn 17 jarige zoon nog niet voor aan te werk zou willen gaan. Er zullen meer banen komen maar ten koste van wat, een eerlijke verdeling van de extra inkomsten die dat op levert?

Ja, Donald weet zijn boodschap goed te verkopen en hij weet goed te verbergen waar het hem echt om te doen is.

De kloof tussen blanke Amerikanen en de Amerikanen met een andere achtergrond zal groter worden. De haat tegen moslims en Mexicanen zal een nieuwe scheiding veroorzaken. Het klasse systeem, eerste, tweede en derde rang- burgers zal nog meer voor onrust gaan zorgen. Was het in het verleden voornamelijk zwart tegen wit, de nadruk zal nu komen te liggen op; “eerste rangs, de blanke Amerikaan”, “tweede rangs, de zwarte Amerikaan” en “derde rangs, de Mexicanen, de moslims en alle andere minderheden”.

Bil krabt zich achter zijn oren; “Ik Monica?”, “Ronald alle andere pussy’s?”!, “Snapper kapot!”.

Amerika wordt weer echt Amerika voor de Amerikanen. Hard, zakelijk en goed voor mensen die alle kansen krijgen. De Amerikaanse droom. Heb je wat minder geluk en wordt je bijvoorbeeld ziek of oud of heb je geen rijke ouders, dan kun je het vergeten. Gaat het beter met Amerika en de Amerikanen dan is dat vooral goed voor de mensen die het zo ie zo al goed hebben.

Trump kan zich de moeite besparen een muur te bouwen tussen Amerika en Mexico en hij hoeft de grenzen niet te sluiten voor Moslims. Welke zichzelf respecterende Mexicaan of moslim zou überhaupt nog naar Amerika willen gaan met het nu ingeslagen binnenlandse beleid.

Trump is goed voor de rest van de wereld. Beklemmende handelsakkoorden zijn beklemmend voor alle partijen. Aangezien Amerika een grote voortrekkers rol heeft in het aangaan van handelsakkoorden die voornamelijk gericht zijn op het versterken van de Amerikaanse inmenging en macht in de rest van de wereld, zal het opschorten van vele akkoorden een verademing zijn. Laat Amerika zijn eigen dopjes maar doppen dan kunnen wij dat ook zelf doen en hoeven we niet meer naar de pijpen van de Amerikaanse machtsdrang te dansen. Op wereld niveau betekent Trump zijn macht minder Amerikanen. Tja, sorry Wilders, het worden niet minder Marokkanen maar minder Amerikanen. De Marokkanen dragen tenminste wel bij aan onze welvaart, de Amerikanen teren alleen maar op onze welvaart. Het is maar waar je je prioriteiten legt.

De Amerikaanse wereld inmenging zal veranderen van een soort militaire Wereld overheersing in die van een particulier beveiligings- bedrijf. Heb je als natie, land of bevolkingsgroep, buiten de Amerikaanse landgrenzen, hulp nodig? Amerika zal voor je in de bres springen maar vanaf nu alleen als je er voor betaald. Trump vergeet daar alleen bij dat één van de grootste motoren van de Amerikaanse economie die van de wapen industrie is. Strookt dit wel met zijn zakelijke instinkt?

Ja, en Merkel? Ja, wat moeten we daar nu mee? Wordt het tijd voor een Europese Pussy Police?

Het is tijd voor verandering. Trump zal de gevestigde orde doen schudden. Voor ons zullen de gevolgen misschien wel beter uitpakken alsdan we hadden durven dromen maar of het zo een verademing zal zijn voor onze Amerikaanse mede (wereld) burgers? Ik vraag het me af. Trump staat voor alles waar ik persoonlijk niet voor sta. Ik ga uit van een samenleving die voor zijn medemensen staat, wanneer iedereen in mijn omgeving niet gelukkig is, hoe kan ik dat dan zijn. Trump staat voor een samenleving die staat voor het verdienen van geld, ongeachte de gevolgen voor andere. Voor de Amerikanen een behoorlijke teruggang, denk daarbij vooral aan minderheden zoals minima, vrouwen, homo’s, kleurlingen, moslims, ter dood veroordeelden, enzovoort. Denk daarbij aan internationale betrekkingen……..

Ja en dan Merkels Pussy?

Is het goed voor de wereld dat Donald een knopje heeft waarmee hij de wereld wel duizenden keren kan vernietigen? Het leid in ieder geval de Donalds aandacht van de Pussy’s af……….toch?

We leven in een klaterwereld van uitsluitend ijdelheid, lawaai, vermoeiende wedijver en mateloze hypocrisie, en het lachwekkende daarbij is dat het allemaal niets heeft te betekenen. Sommigen kunnen deze richtingloosheid niet accepteren en vluchten in religies, pseudo-religies en intellectuele gewichtigdoenerij, anderen zetten schouderophalend hun televisie aan om zich te verdiepen in de hobby’s van de quizkandidaten. (uit Phileine zegt sorry van Ronald Giphart).

Al telefoon van Putin gehad?

Lang leven de Illuminati!

Yosy

 

 

Spread the love

Reacties zijn gesloten.

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen