Welkom

(Leestijd ± < 1 minuut)

Het is een tijd stil geweest, maar “IK BEN WEER TERUG!”. Een inkijkje in mijn belevingswereld. Niet omdat het moet maar gewoon omdat het kan! Mijn mening? Mijn belevenissen? Neus rustig eens rond en verbaas u (Wie ik ben leest u op mijn “About pagina“).

Neem hetgeen u leest niet te serieus…… dat doet het u ook niet! Heeft u een opmerking of een aanvulling schroom dan niet contact op te nemen met mij via mijn “Contact pagina”. Niets is zonder voorwaarden kijk daarom zeker ook even op mijn “Disclaimer pagina”.

Veel leesplezier (of ergerplezier), ieder zijn ding!

Yosy

Spread the love

@mail updates?

Laat je @mail achter en krijg een bericht bij een SiteUpdate.

Europese wetgeving verplicht mij om u er op te wijzen dat deze site Cookies gebruikt. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden opgeslagen om voor u (en voor mij) bepaalde dingen bij te houden. De cookies op Yosy.nl houden o.a. bij of u al eerder op Yosy.nl bent geweest. Wanneer u reageert op een artikel moet u een aantal gegevens invullen die ook op uw computer worden opgeslagen zodat u bij een volgende keer reageren niet alle gegevens nogmaals hoeft in te vullen. View more
Accepteren
Afwijzen